woensdag 6 december 2006

Vakantie: Dag 8

Het ging vandaag nogal langzaam. Voordat ik plastic op ging hangen, voor de tijdelijke douchecel, moesten eerst wel alle wanden spijker- en schroefvrij gemaakt worden. Daar ging toch meer tijd in zitten dan gedacht. Jammer dat de vorige bewoners niet gewoon kruiskopschroeven gebruikten. Die zijn veel makkelijker los te schroeven dan de standaard schroef met een gleuf. Zeker als de schroeven soms ook nog krom zijn. Uiteindelijk zijn ze er toch allemaal uit gekomen.

Het doorzagen van de waterleiding en het demonteren van de douchekraan was zo gepiept, maar het terugplaatsen ging niet zo snel. Steeds als ik de leiding verwarmde met de gasbrander, om er een stuk aan te solderen, begon er water uit de boiler te druppelen, die boven op de vliering staat. Uiteindelijk maar naar de bouwmarkt gegaan voor een stel fittingen met knelkoppelingen. De douchekraan zit uiteindelijk wel aan de andere kant van de muur, maar de douchebak nog niet.

Begin van de tijdelijke douche
De slang naar de douchekop gaat nu dwars door de muur. Kan ik straks toch nog gewoon even douchen en morgenvroeg gelijk beginnen met het verplaatsen van de douchebak.

Geen opmerkingen: